Näin aloitat harjoittelun

Starttipaketti

STARTTIPAKETTI N:o 1
Sisältää alkuhaastattelun ja viisi harjoitustuntia ryhmässä (105,00 €).

STARTTIPAKETTI N:o 2
Sisältää yhden yksityistunnin ja neljä harjoitustuntia ryhmässä (169,00).

Nämä ovat kätevä tapa aloittaa harjoittelu sinulle sopivaan aikaan.
Ota yhteyttä joko puhelimella 0400 592796 / sirpa@sirpasalmenoja.fi

Tarjoamme pedagogisen metodin,jonka avulla aivosi opettavat kehoa linjaamaan itse itseään. Tällöin rasitusvaivat vähenevät ja kivut helpottavat, keho ei kuormitu väärin.
Tämä oikea asento niin liikkeessä, kuin istuessa muokkaa vartaloa pitkällä tähtäimellä.  Aineenvaihdunta vilkastuu ja kuona-aineet poistuvat tehokkaasti.  Vaikutuksen huomaa jo ensimmäisen kerran jälkeen.
Lopputuloksena kiinteä, ryhdikäs kivuton keho.
Pedagogisen metodin ansiosta aivojen ja kehon yhteistyö muistuttaa ottamaan asennot mukaan myös arkeen, mikä saa aikaan pysyvän muutoksen kohti liikkumisen ja olemisen vapautta!

Asiakkaat kertovat:
"Kehoni on oppinut linjautumaan myös arjessa, huomaan, kun ryhtini lysähtää!"
"Kävin 10 vuotta kuntosalilla selkäkipuisena, vaivat jäivät,kun aloitin MP Pilates tunnit!"
"Olen oppinut havainnoimaan syitä, jotka väärin kuormittavat kehoani, näin voin itse korjat itseäni. Polvikipu johtuikin heikosta pakaralihaksesta!"

Method Putkisto - MP Pilates tunnit sopivat kaiken kuntoisille. Vasta-alkajille ja heikkokuntoisille ne ovat turvallinen tapa käynnistää harjoittelu.  Erityisesti selkäkipuiset ovat hyötyneet ohjaajien pitkästä koulutuksesta ja kokemuksesta.  Kovakuntoiset taas saavat haastetta, koska työskentely aktivoi syviä lihaksia, jotka usein jäävät heikoksi ja kireiksi.

Lisää yhteystietoja yhteystiedot sivulta.